Holi Yoni Steam TIJDELIJK 20% KORTING
€ 16,95 € 13,56

Scroll naar beneden voor alle informatie over het Yoni stomen

 

De verkrijgbare HoliYoni Steams zijn

Goddess of Love: Voor de godin die in haar kracht wilt gaan staan. Het zoete nectar van het leven wilt gaan proeven en haar leven sensueel/creatief wilt ervaren. 

Goddess of Fertility: Voor de godin die vruchtbaar wilt zijn en alles wilt manifesteren wat zij maar wilt.

Goddess of Healing: Voor de godin die in haar healing journey wilt verankeren en aarden. 

Goddess of Wisdom: Voor de godin die ondersteuning nodig heeft in haar overgang en in haar kracht gaat staan voor de prachtige wijze vrouw die ze is. 

Zak bevat genoeg voor 5 steams.

Het yoni steam ritueel is alsmede een advies tijdens de Womb Healing Journey. Door het yoni stomen ontwaakt de womb spirit. Zij is altijd al, maar jij als vrouw krijgt de bewust zijn van. In de womb wordt heel ons wezen en zijn bewaard. Al onze levenservaringen, omstandigheden, contacten, emoties, trauma's. Dit al neemt plaats in jouw prachtige womb. Tijdens de Womb Healing journey leren wij vrouwen opnieuw onze vrouwelijke goddelijke energie te herontdekken, te ervaren en in mee te stromen. Onze cyclus zoals de seizoenen van Moeder Aarde en Grootmoeder maan met al haar fasen, de vrouwelijke cyclus heeft een duur van ongeveer 28 dagen alsmede Grootmoeder Maan ook.

We laten alles los wat ons niet dient. We knippen de energetische navelstrengen, de connecties door gebeurtenissen, met mensen, omgeving, ex-partners, overledenen, voor ouderlijke patronen. We leren te spreken vanuit de womb en hiernaar te manifesteren. De womb kennen wij alleen door onze cyclus, menstruatie, zwangerschap en bevalling. Als letterlijk alleen een orgaan. Maar zij is zoveel meer dan dat. Zij baart al onze vaak onbewuste intenties. Jij vrouw bent een krachtige co-schepper! Als vrouw zijnde baar je alles tot leven. De womb is scheppende wijsheid. Ze is wijs, creatief en sensueel. Ze is goddelijk!

De Holi Yoni Steam en de Womb Healing Cacao zijn samen heel fijn om mee in ritueel en of in ceremonie te gaan. Het plantmedicijn cacao helpt je hart en womb zachtjes te openen, verbinding te leggen, patronen en inzichten te openbaren en te genezen. Tijdens deze rituelen kan jij godin leren in je eigen kracht te gaan staan. Alle energieen die niet daar behoren los te laten, door de 13de Rite van de Munay Ki, de 13 manen, door breathwork, koorden knippen, womb mandala, womb massage, womb yoga, yoni eieren, womb affirmaties, womb bewustzijn  etc. De schoonheid van je vrouwheid te ontarmen en beseffen hoe powerful je bent. Hoe geweldig en sterk dat je bent. Hoe wijs en intelligent! Je gaat steeds meer stromen. Je brengt de yin en yang in balans. Je kent en zet je grenzen. Je neemt het leven niet meer voor lief, maar vanuit womb bewustzijn. Je handelt vanuit je womb bewustzijn. De juiste relaties, baan, omgeving, land, partner, vrienden en kennissen. Niets zal zomaar zijn. Alles zal gaan stromen, de vrouwelijke energie is altijd in flow. Zij is hier, in het nu, op dit moment, stromend. Zij kent geen tijd en geen grenzen. Ze is wild en magisch! 

Yoni is een heilige, prachtige Sanskriet woord dat 'heilige tempel', 'vagina (schede van een zwaard, de zwaard stond bij de romeinen voor de penis)', 'baarmoeder', 'godin' of 'oorsprong van het leven' betekent, en yoni stomen is bedoeld om al deze aspecten van een vrouw te ondersteunen. Bring your inner goddess to life! 

Yoni stomen is een ritueel om de gezondheid van je yoni (vagina) te herstellen en je fysieke vrouwelijke cycli in balans te brengen, de overgang door levensfasen te vergemakkelijken, de intieme magie van je baarmoeder te ontsluiten en emoties zoals stress, spanning en stagnatie los te laten.

Yoni stomen is een krachtige oude selfcare ritueel die door vrouwen over de hele wereld wordt gebruikt om diep welzijn, vrouwelijke wijsheid en vrouwelijke kracht te ondersteunen. Yoni stomen, ook wel V-stooms, vaginale stooms, bekkenstooms, chai-yok of bajo's genoemd, maken deel uit van oude vrouwelijke geneeswijzen die weer populair worden. Yoni steams zijn holistische selfcare ritutelen waarbij een vrouw de warmte van kruidenstoom zachtjes laat doordringen aan de buitenkant van haar yoni (vagina).

Yoni stomen maakt deel uit van de Maya geneeswijzen en worden voornamelijk gebruikt om de baarmoeder te reinigen en als er menstruatieproblemen zijn, na de geboorte, en met de menopauze om de baarmoeder volledig schoon te maken als het bloeden is geëindigd. Ze zijn populair in Midden-Amerika, India, Oost-Europa en Korea, waar vrouwen ze vaak opnemen als onderdeel van hun selfcare routines.

Al heb je geen fysieke baarmoeder en of geen menstruatie, je kan gewoon yoni stomen! Mijn klanten ervaren genezing, zelfliefde en ook de verbinding met de spirit baarmoeder. Je lichaam heeft een complete blauwdruk van je lichaam die compleet is, een afdruk, dus al heb je geen baarmoeder,  de baarmoeder spirit is altijd nog aanwezig en met haar leg je contact.

Potentiële voordelen van yoni-stomen:

 • Brengt balans bij een onregelmatige menstruatiecycli, vermindert pijnlijke menstruaties, een opgeblazen gevoel en uitputting geassocieerd met menstruatie
 • Vermindert heftige bloedingen tijdens je menstruatie en vermindert bruin bloed bij het begin van de menstruatie
 • Kan de vruchtbaarheid bevorderen
 • Herstel na de bevalling
 • Pijn bij geslachtsgemeenschap
 • Genezing van emotioneel of seksueel trauma
 • Vermindert baarmoederfibromen, PCOS, baarmoederzwakte en verzakking en endometriose.
 • Verlicht chronische schimmelinfecties, urineweginfecties en brengt verlichting bij Lichen Scelerosus
 • Vergemakkelijkt overgangssymptomen, waaronder droogheid of pijn tijdens geslachtsgemeenschap
 • Ontgift de baarmoeder en verwijdert gifstoffen uit het lichaam
 • Laat opgeslagen emoties los
 • Sterkere en frequentere orgasmes
 • Verhoogd onze creatieve potentieel, kunst, projecten, service en zielswerk
 • Verhoogt het libido en laat de sensuele passie weer oplaaien
 • Verdiept de verbinding met je vrouwelijke essentie
 • Een daad van zelfliefde en zelfzorg


Wanneer is de beste tijd voor een yoni steam?

Je kunt in principe op elk moment van de maand stomen, zolang je niet menstrueert. Het is fijn om later op de avond te stomen, zodat je kort na het stomen in bed kunt gaan liggen.

Wanneer mag je geen yoni steam doen?

Yoni steams worden niet altijd aanbevolen! Er zijn redenen en seizoenen in ons leven dat we de stoom niet zouden moeten doen. Doe GEEN yoni steam als je:

Stoom niet tijdens de ovulatie als u probeert zwanger te worden

Zwanger of als je denkt dat je zwanger zou kunnen zijn

Als je een spiraal draagt (IUD). 

Een actieve inwendige infectie hebben (cervicale, baarmoeder- of eierstokontsteking) met koorts

Open herpes zweren of blaren aanwezig zijn

Menstrueren


Yoni Altaar

Door het yoni stomen keer je diep naar binnen. Het is aan te raden een kopje cacao van Kakawa Goddess voor je stomen te drinken. Ik zelf en ook veel andere vrouwen hebben een altaar voor het yoni stomen. Je kan je huidige altaar gebruiken, maar het is fijn om jezelf te verwennen met verse bloemen, een mooie kaars en heerlijk geurende wierook. Een journal is ook aan te raden om je ervaringen hierin te schrijven. Er kan aardig wat omhoog komen tijdens en na het stomen. Je womb spirit/stem ontwaakt door het stomen en je kan boodschappen en inzichten doorkrijgen.

De stem van de baarmoeder

Door het stomen leg je contact met je ware zelf, zij zal tot je spreken, emoties en trauma's kunnen naar boven komen. In de womb van de vrouw worden emoties, trauma's en gebeurtenissen opgeslagen. Net als vet wat op die vervelende plaatsen op ons lichaam gaat stapelen, worden emoties ook in ons lichaam opgeslagen. Schrik hier niet van! Je emoties die daar niet thuis horen willen gezien en losgelaten worden. Je womb is een heilige plaats van schepping en manifestatie. Niet alleen gemaakt om baby's te dragen en te baren, maar letterlijk alles in het leven te baren wat jij als godin wilt. Je gaat je ook bewust worden wat je tot nu in je leven hebt gemanifesteerd en gaat dan ook veel bewuster om met je dagelijkse keuzes.

Hoe doe je een Holi Yoni stoom?

Creëer een veilig heilig plekje voor jezelf , besloten en aangename ruimte - de badkamer, je slaapkamer of een meditatieruimte; misschien wilt je naar je altaar of uit een raam kijken. Plaats je stoomschaal waar je ruimte hebt en comfortabel bent.

Draag sokken of plaats de stoel op vloerbedekking voor warmte.

Zet een pan met 3/4 water aan de kook met een deksel. Zodra het kookt, zet je het vuur laag, voeg je 10 gram Holi Yoni Steam kruiden toe aan het water en laat je het 10 minuten sudderen. Zet het vuur uit en laat nog 10 minuten trekken met het deksel er altijd op. Je wilt de vluchtige oliën van de kruiden in de stoom houden en niet laten ontsnappen.

Verzamel ondertussen een laken of deken om deze om je heen te draperen terwijl je zit. Met een deken om je heen, om een ​​soort zweethut te vormen voor de onderste helft van je lichaam. Ik heb zelf een yoni troon, maar kies vaak voor de Child Pose positie (yoga) of het hoekje van mijn bank, die ik eerst met handdoeken bedek. Zodra je klaar bent om te gaan zitten en te stomen, verplaats je de kruidenpot naar je yogamat (wikkel een handdoek om je pot heen, om brandwonden te vermijden) of onder de open zitting van je yoni troon, stoel (met een gat in het zit gedeelte of een kruk met een opening in het zitgedeelte). Ga zitten en kom tot volledige rust.

Ontspan, mediteer, lees iets inspirerends, laat muziek spelen, maak contact met je baarmoeder, je yoni, je bekken en ontvang wat je lichaam te communiceren heeft.

Spreek liefdevolle affirmaties uit over je womb en hart. Ik hou van jou mijn mooie baarmoeder, ik hou van jou prachtig hart!

Het is het beste om ongeveer 20-30 minuten te stomen. Luister naar je lichaam. Gebruik de stoom 1 a 2 per cyclus, met de nadruk op de week vóór het bloeden. Gebruik het niet tijdens bloedingen of zwangerschap. Postpartum en pas na de menopauze zijn ideale tijden om te stomen om het reinigen van de baarmoeder te vergemakkelijken.

Luister goed naar je innerlijke womb stem! Volg je de intuïtie van je womb! Wees dankbaar! Spreek dankbaarheid uit!

Je Holi Yoni steam na het stomen NOOIT door het toilet gieten! Het is HEILIG WATER MET SACRED PLANTMEDICIJNEN! Giet haar uit over de aarde in je tuin bijvoorbeeld of in je favoriete plantenpot. Je kan ook haar ergens in de natuur uitgieten. Bij het loslaten van trauma's ergens ver weg in de natuur uitgieten. Niet in je nabije omgeving. Een beetje cacao uitgieten mag hier zeker ook als dankbaarheid aan de Moeder en Mama Cacao. Leg op dat moment contact met de Grote Moeder. Leg verbinding en wees dankbaar uit het diepste van je hart.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.